Zatímco Verešová byla na večírku ve svém živlu, její manžel byl jak na trní. Okolo půlnoci, kdy se Andrea vesele vybavovala u baru a popíjela koktejl, se k ní přiřítil Volopich a než se stačila nadechnout a něco říct, spustil: "Už toho tvého předvádění a pózování mám dost. Do prd..., snad jsme se něčem dohodli. Už půl hodiny na tebe čekám jako blbec u dveří a ty se tady vybavuješ!"

Když se Andrea probrala z prvotního šoku sladce se usmála, pohodila hřívou a otočila se k němu zády. "On je taký zlatý," pronesla a pokračovala v hovoru se známými. Daniel se odporoučel ke svému stolu. Rozjuchaná Verešová si dala na čas než se připojila k manželovi. Nepříjemný incident měl ještě dohru, když společně opouštěli bar. "Celou dobu jí vyčítal, že už toho jejího předvádění má plné zuby," prozradil Blesk.cz svědek jejich hlučného odchodu.

"Raději to nebudu komentovat, nezlobte se, nestojí to za to," řekla vyhýbavě slovenská kráska, která se tento týden opět fotí ve spodním prádle. "Chtěla bych ještě do konce roku stihnout kalendář, kde budou moje nejlepší lechtivé fotky," pochlubila se maminka tříleté dcery Vanessy a rok a půlročního syna Daniela Tobiáše.

Dva večírky a pokaždé jiné šaty

Andrea za jeden večer stihla nejenom dva večírky, ale i si na každý vzít jiné šaty. Zatímco na křest CD a DVD Michala Davida přišla v šedých minišatech a látkovou kytkou ve vlasech, na opening party baru Black Angel´s dorazila v černém modelu s filtrovanou sukní. "Převlékla jsem se u manžela v kanceláři, nechtěla jsem být na dvou večírcích ve stejných šatech," vysvětlila Blesk.cz Andrea.

Fotogalerie
9 fotografií