Adela se nezdá, ale bez make-upu to prostě není ona. Rozhodně na ní takhle nejsou zvyklí televizní diváci. Adela na ně totiž každou neděli večer mrká dlouhými řasami a oslňuje opáleným vzhledem a červenými líčky. Maskérky se tak na Adele každou neděli večer, kdy zasedá do poroty v Talentmanii, doslova vyřádí.

Když však Adela vyrazí do rádia, moderovat svou ranní show, o úpravu vzhledu zrovna moc nedbá. Jak vstane tak taky dorazí. Proč by se také měla do rádia líčit, když ji nikdo nevidí. Jenže pak může nastat situace, jako je tato. Hosté v rádiu se chtějí se slavnou moderátorkou vyfotit a už není cesty zpět. Internetem pak koluje fotka s nenalíčenou, tedy přirozenou tváří, známé moderátorky.

Fotogalerie
8 fotografií

Netvrdíme, že je na tom něco špatného, jen že je ta změna opravdu markantní. I na internetu se rozjela vášnivá diskuze o nenalíčené moderátorce. "Tak tady bych Adelu vůbec nepoznala, make-up dělá opravdové divy," vyjádřila bezprostřední dojmy jedna z fanynek. "Mně došlo až po nějaké chvíli, že je to ona," přidává se další.

Holt někdy se nechce malovat každé ženě a prostě vyjde mezi lidi tak, jak ji Pán Bůh stvořil. Jediné, co Adele na fotce opravdu nelichotí, jsou odlesky ve tváři, které způsobuje mastná pleť. Možná i vlasy by zasloužily trošku šampónu. Jinak je to zcela běžná tvář, jakou má každá z nás po brzkém ranním probuzení.

Může si to ale Adela jako známá osoba dovolit, vyjít si takto bez nalíčení na veřejnost? Diskutujte pod článkem. Zajímá nás, co si myslíte!