Ze šatů konfekční značky H&M Adele trčely nitě, které jí poté kostymérky během reklamy přímého přenosu Talentmanie musely odstřihnout, aby to nevypadalo tak nevzhledně. Někdy se prostě nevyplácí sázet na levnou notu. I když jsou šaty ze speciální kolekce, kterou vytvořil francouzský návrhář Lanvin, materiál nebyl moc kvalitní.

"No, oni tak jako mají působit, to je asi záměr tvůrce, předpokládám. Podle mě Leoš měl podivnější šaty," reagovala moderátorka na otázku, zda se jí model nezdál trochu nedokončený. I když má být tento model jen mírně roztřepený, několikacentimetrové nitě visící z lemu šatů asi v plánu nebyly. Ke stejnému názoru dospěl i štáb, který během prvního reklamního brejku k Adele hned přiskočil s nůžkami.

"Já vůbec nevím, co mi trčelo, neanalyzujte to. Já se nechám obléknout a pak, jak to na mě vypadá, si už nevšímám. Ale asi tam něco trčelo. A vše, co trčí, je třeba odstřihnout, to je zásada televize," byla nad věcí Banášová, která se ve vybraných šatech cítila dobře. "Mně se líbily. Já mám ráda takové ulítlé, zajímavé věci," dodala.