Česko Slovensko má talent

Dominika Hašková (15): Tatínkovo holčička

Autor: 

Patnáctiletá zpěvačka a dcera slavného otce. Učila se zpívat v Americe, kde s rodiči žila, ale tvrdí, že nejvíc jí profesně daly poslední dva roky v České republice. Do soutěže se přihlásila proto, aby se posunula ke svému snu stát se sólovou zpěvačkou. Ale i proto, aby dokázala svému tátovi, že na ni může být pyšný. Ten tak má být na co, nejen že se potatila, co se týče talentu, ale po mamince zdědila i půvab. Krásná brunetka tak v červených minišatech oslní nejednoho muže!

Veronika Stýblová (16): Česká Aguilera

670066:gallery:true:true

Šestnáctiletá zpěvačka bydlí ve Svojšicích u Pardubic. Touží po kariéře sólové zpěvačky a zpívá si odmalička, ale prý jen doma ve svém pokojíčku, nikdy se neučila u žádných profesionálů. Dokonce nezná ani noty. Studuje střední zdravotnickou školu, aby měla do budoucna pro jistotu nějaké „normální“ povolání. V životě si vybojovala nejen postup do finále, ale taky zvítězila nad diagnózou doktorů. Protože má chronické astma, lékaři jí zpěv původně zakázali. Sympatická Veronika zazpívala píseň od americké zpěvačky Christiny Aguilery a porota šla do kolen, co vy?

Zuzana Winklerová (16): Hodná holka z dobré rodiny

676028:gallery:true:true

Zuzka pochází z vesnice Lakšárska Nová Ves a v nedalekých Malackách studuje na gymnáziu a navštěvuje hodiny zpěvu. Zuzana ráda hraje volejbal a hodně času, jak sam přiznala, tráví na facebooku. V budoucnu by se chtěla věnovat zpěvu, ať už profesionálně, nebo na amatérské úrovni, ráda by zkusily přijímačky na konzervatoř. Společně se svou dvanáctiletou sestrou Katarínou okouzlují diváky nejen hlasem, ale i vzhledem.

Talentmania

Dominika Puterová (18): Haberova favoritka

Dominika Puterová
Autor: mb, Nový Čas

Na Oravě dobře, na Oravě zdravě, na Oravě krásně. Dominika je toho jasným důkazem. Pokud se vám zamlouvá, hledejte ji ve vesničce Komjatná na Slovensku. Dominika studuje střední školu obor obchod a podnikání. Letos ji čeká maturita a od spolužáků si mladá zpěvačka vysloužila přezdívku Puťa. Dominika patří díky pěveckým výkonům k favoritům na vítězství v Talentmanii. Jejímu kouzlu osobnosti podlehl i porotce Palo Habera. Souhlasíte s ním?

Anna Mária Mitrová (15): Smyslná břišní tanečnice

676039:gallery:true:true

Ačkoliv je jí jen 15 let, dokáže vzrušivě předvádět břišní tance. Porotce i diváky okouzlila svou přirozeností a očividnou radostí ze svého vystoupení. V krásném zlato-bílém kostýmu vypadala jako z pohádky Tisíc a jedna noc. Bohužel svým temperamentem a vášní nepostoupila dál v Talentmanii, ale Miss Talent by mohla vyhrát. Hlasujte pro Šeherezádu Annu Márii!