I když většina diváků tipovala, že letenku ze StarDance si odnese největší dřevo v akci kuchař Filip Sajler, tak opět došlo k překvapení. Po Veronice Žilkové se s tanečním parketem rozloučil televizní hlasatel Saša Hemala.

Kdyby o vyřazení rozhodovala jen porota, tak bychom pochopili, proč Filip Sajler postoupil - v sobotu pro všechny uvařil halušky, čímž si hodně šplhnul, ale ne u diváků. Přesto se udržel a i přes svůj prkenný tanec postoupil. "Minule to bylo jako utéct hrobníkovi z lopaty. Teď přímo z pece," vtipkoval po přenose Sajler.

Fotogalerie
3 fotografie

Letošní klání prostě starším hvězdám nepřeje. A to je škoda, protože by to byla pěkná inspirace pro lidi v pozdním věku. Místo obcházení slev a akcí v obchodních centrech, by se po vzoru Saši pustili do základů tanečního umění.

Saša sice nevěřil, že by se po boku Jitky Šorfové stal králem tanečního parketu, ale s odchodem ze soutěže podle svých slov počítal až v polovině. "Svou účast jsem bral sportovně. Řekl jsem si, když už nic, tak aspoň na chvíli omládnu," uvedl někdejší televizní hlasatel.