"Ano, už je to potvrzeno, že došlo ke špatnému, nepřehlednému inzerování, že pár Filip a Veronika číslo čtyři tančí pod číslem pět a Veronika a Marek číslo čtyři tančí pod číslem pět, v jiném státě by nastoupil právník, já toto řešit nebudu," řekla na týdnu.cz Veronika a vzápětí dodala: "Akorát mě mrzí, že jsem přišla o peníze."

Trénink je zdarma

Soutěžící ze StarDance tři měsíce trénují zdarma. Náklady na hodiny s profesionálním tanečníkem nejsou tak hrozné, ale vzhledem k tomu, že většina musí omezit své pracovní nasazení, tak o hodně peněz přijdou. Za každý díl dostávají soutěžící honorář 20 tisíc korun. Takže je na účinkujících, aby se co nejdéle udrželi v soutěži.

Nezáleží jen na tanci, ale i na projevu, protože právě ten nejvíc ovlivňuje hlasování diváků. A právě chování se vymstilo Veronice Žilkové. Řadě lidí, hlavně divaček, které v soutěži nejčastěji hlasují, Žilková leží v žaludku. Konzervativnějším vadí její výrazný projev, který berou jako předvádění, jež by měla přenechat mladším kolegyním.

I když Žilková nebyla v soutěži dlouho, přesto nebude chybět v silvestrovském programu České televize. Zařekla se ale, že tím její tancování končí. Nehodlá tak následovat Mahulenu Bočanovou, které se tanec díky soutěži StarDance stal novou láskou a koníčkem.

Fotogalerie
4 fotografie