"Budeme rušit všechny plánované akce minimálně do Vánoc. Nikdo neví, kdy se Dara s Laurou vrátí. Ani ona sama ne,“ řekla Blesku manažerka Rolins Eva Skallová a smutně dodala: „Dara má jen jednosměrnou letenku.“

Dara rozhodně neodletěla do »města andělů« jen na pár dní. Podvedená a ponížená Rolins se totiž rozhodla zrušit všechny akce do Vánoc, které měla nasmlouvané. „Musíme zrušit bohužel i vánoční koncert v SaSaZu. Dara je na absolutním dně a není jiná možnost,“ vysvětlila Skallová.

Tu opustila Rolins narychlo stejně jako své přátele a rodinu. A záletného Homolu, který ji ranil nevěrou i svým vyjádřením do médií, ve kterém tvrdil, že už není partner Dary Rolins půl roku.

Dara je na dně a nepomůže jí ani skutečnost, že hned druhý den Homola dementoval svá tvrzení a začal si sypat popel na hlavu. „Cítím se jako král nevěrníků,“ řekl ve včerejším rozhovoru pro server idnes. „S Darou nekomunikujeme, je to pochopitelný. Laura zůstane nadále v Šárce s Darou,“ vysvětloval, aniž tušil, že Dara zrovna balí na cestu ze země.

Fotogalerie
1 fotografie

Dara utíká podruhé

Útěk do ciziny je pro Daru poslední dobou častým způsobem řešení neřešitelných situací. Po nehodě, kdy pod koly jejího vozu zemřel motocyklista Jindřich Rotrekl (†63), odletěla i s dcerou do Bulharska. Vrátit se musela kvůli výslechu.

Teď utíká znovu a jestli se vrátí, nikdo netuší. O tom, v jakém psychickém stavu je Dara, se včera přesvědčil na vlastní kůži i fotograf Blesku. „Jdi už do prd…,“ křičela přes celou letištní halu na fotografa jindy usměvavá Dara.