Matěj Homola se stýká s Janou Matulajovou už čtyři měsíce. Na to chudák Dara Rolins přišla až nyní, když Homolu usvědčily fotografie, na nichž si užívá s milenkou v dodávce. Homola Daře tak musel přes pět měsíců mazat med kolem pusy... Ve středu totiž prohlásil, že přesně těchto pět měsíců už totiž nejsou s Darou partnery.

Jenže tohle si myslel Homola. Dara žila v pravém opaku. V tom ji ostatně utvrdilo i Homolovo prohlášení, které pronesl před měsícem při příležitosti otevření Darinina obchodu s nábytkem, jak ji miluje a že by s ní chtěl mít další dítě.

Frontmanovi kapely Wohnout počty s měsíci moc nejdou. Sice začal svého činu litovat, ale svými protichůdnými výroky si to dělá ještě horší.

Homola se v rozhovoru pro server iDNES.cz kaje, jak je mu hrozně líto, že je na tom Dara tak špatně. Lituje také toho, že to zasáhlo jeho nejbližší okolí a příbuzné. S tím ale Homola musel v případě prozrazení jeho nevěry dopředu počítat. Navíc, když je nyní Rolins v takové pozornosti médií kvůli její autonehodě, při které v červenci zemřel člověk.

Dcera Laura zůstane u Dary

To, kdo se bude starat o dceru Lauru, je zatím také jasné. "Laura zůstane nadále v Šárce s Darou," řekl Homola s tím, že zatím neprojevil zájem setkat se s dcerou. Musel by se totiž střetnout tváří v tvář Daře a na to zatím není ani jeden z nich připraven. "Vůbec spolu nekomunikujeme, to je pochopitelný," dodal.

Homola také šokoval tím, že se sám v minulosti stal obětí nevěry dřívější partnerky. Moc dobře tak ví, co právě Dara prožívá. Nevěra jeho partnerky ho před lety také položila na lopatky.

Fotogalerie
5 fotografií

Homola nevěru svádí na mužské pudy

Svůj zkrat a sex s Janou Matulajovou omlouvá mužskými pudy. Svádět nevěru na hormony, to je tedy vrchol. Homola své přiznání ale myslí vážně. "Lidi se občas podváděj, každý to řeší se svým svědomím, já můžu pojmenovat svoje důvody jako nejpokleslejší mužské pudy, nic víc, nic míň. Úlet na jeden večer, zkrat, který nejde omluvit," uzavřel kauzu Homola.

Nejbližší zpěvákovy plány jsou jasné. Na chvíli si dá od žen pokoj, dojede turné s kapelou a poté vyjede ze země pryč a bude cestovat. To Dara Rolins se zase zavalí prací a bude se doma starat o jejich dvouletou dceru Lauru. Snad si známá zpěvačka najde lepšího partnera do života, než byl Matěj Homola.