Podle informací Blesku jde ve vztahu rockera s pracovnicí rádia Impuls Janou Matulajovou výhradně o sex! A v rádiu to prý pěkně vře. Homolovu nevěru totiž »práskla« médiím Janina kolegyně z rádia. Dara je z celé situace na dně.

„Jsem jako opařená. Jen sedím a čumím,“ napsala Blesku v SMS zdrcená Dara. Matějův vztah s manažerkou pražského rádia trvá nejméně čtyři měsíce. Tedy už od těžké doby, ve které se Dara vzpamatovávala z tragické nehody.

„Mezi Matějem a Janou je to jen a jen o sexu. Vždy si společně někam na půl hodiny odskočí a je po všem,“ řekl Blesku blízký přítel Homolovy milenky. A jak dodal, jejich vztah práskla do médií kolegyně Matulajové, kterou naštvala a chtěla se pomstít.

Fotogalerie
5 fotografií

Milenka ho uháněla čtyři roky?

Jana, kvůli které se rozpadla Rolins rodina, se o Matěje a jeho kapelu Wohnout zajímala už v minulosti, kdy se rocker seznámil s Darou. V roce 2006 psala zapáleně recenzi na koncert Wohnoutů a stejně tomu bylo i rok předtím.

Pro zpěvačku touhle zradou skončil definitivně vztah s otcem jejího dítěte. „Matěj je v mých očích jen dírou, která v mém srdci po něm zbyla,“ svěřila Dara. Zpěvačka před odhalením nevěry dokonce přemýšlela i o rozšíření rodiny v blízké budoucnosti. „Myslela jsem, tak do tří let. Ale teď mi dochází, že mám vlastně menší problém,“ přiznává v rozhovoru pro Ona Dnes smutně Dara a dodává: „Matěj stojí sice jako chlap za ho…, ale táta je super.“

Homola se vykrucuje, milenka se schovává

Homola se po několika dnech konečně k celé věci vyjádřil. "Protože už nejsem přítelem Dary Rolins a víc než půl roku s ní nesdílím společnou domácnost, je aféra zbytečná," řekl Homola serveru iDNES.cz s tím, že se tudíž o žádnou nevěru nejedná. To, že se s Darou ještě před měsícem vášnivě líbal a objímal, zřejmě hází za hlavu.

"Máme každý svoje životy. Taková je pravda bez ohledu na to, jak nás prezentují média či jak se v nich občas prezentujeme my," dodal Homola.

A jak celou záležitost komentuje Homolova nová milenka? Nijak! Zřejmě dostala od Homoly zákaz k čemukoli se vyjadřovat. V práci si vzala dovolenou, aby ji nemohl nikdo dostihnout, na vzkazy nereaguje a když někdo do telefonu vysloví jméno Matěj Homola, okamžitě zavěšuje.