A Langmajer se chová jako zamilovaný kluk. Důkazem toho je svědectví lidí, kteří je viděli v pražské Malostranské besedě. Před ní je vyfotografoval i reportér Blesku.

Jak Blesk dále zjistil, Adéla Gondíková a Jiří Langmajer se do sebe pořádně zakoukali a každou volnou chvíli nyní tráví spolu. Když je na čas rozdělí pracovní povinnosti, tak si alespoň pořád píší žhavé esemesky. „Na zkoušce si Jirka stále kontroluje mobil,“ prozradil Blesku jeden z jeho kolegů. „Bez telefonu teď nedá ani ránu,“ dodal s úsměvem.

I na Nově, kde má Aduš s bratrem Daliborem pořad Rady ptáka Loskutáka, si všimli, že herečka a moderátorka odbíhá v přestávkách mezi natáčením do ústraní a vrací se celá rozzářená. „Adélka musí dostávat moc hezké zprávy. Vždycky, když si prohlíží mobil, je usměvavější než normálně,“ řekl Blesku člověk ze štábu.

Fotogalerie
4 fotografie

Romantická procházka noční Prahou

Podle návštěvníků restaurace Langmajer Gondíkové dokonce zpíval. Při písničce z muzikálu Adéla ještě nevečeřela nespustil Jiří ze svého nového objevu oči. Jen při odchodu z restaurace se pár choval ostražitě. Oba se rozhlédli, a když se cítili nepozorováni, vydali se na romantickou procházku noční Prahou. Zjevně si vychutnávali samotu. Z jejich chování bylo naprosto jasné, že jde o víc než důvěrné kamarádství.

Proutník Langmajer

Jiří Langmajer už má za sebou několik románků, určitě víc než Adéla. Při natáčení Ordinace v růžové zahradě se na čas zaláskoval do kolegyně Ivany Jirešové. Odmítal o vztahu mluvit, ale Blesk je několikrát přistihl na tajných nočních schůzkách. S další milenkou, vdanou Petrou Faltýnovou, se zpočátku taky ukrýval. Když se vztah dostal na stránky novin, vodil se veřejně se svou láskou romantickými zakoutími Prahy. Nyní doprovází uličkami staré Prahy Adélu Gondíkovou. Třeba tahle láska pověstnému donchuánovi vydrží.

Ve čtvrtek se ale ani jeden z herců k noční procházce Prahou a svému vztahu nevyjádřil. Nezvedali telefony...