I když zpěvák, skladatel, textař, aranžér a nově autor songu Heja heja pro Ivetu Bartošovou Jarek Šimek nikdy neplnil stránky bulváru, nevítězil v anketách a ani jeho písničky nikdy nebouraly žebříčky hitparád, je jen málo lidí ze showbyznysu, kteří jeho jméno nikdy neslyšeli.

Vendula Svobodová, prezidentka nadace Kapka naděje

Vendula Svobodová si nebyla jistá, kdo je Shimi
Autor: Ladislav Křivan

"Ten, kdo chodí do gay clubu se Sachrem?" Na otázku, zda myslí, vyhlášený dort z Vídně, Vendula odpovídá: "Ne, Richarda Sachera."

Aleš Háma, muzikant a moderátor

Aleš Háma
Autor: Pavel Machan

Shimi shimi sem, shimi shimi tam, shimi já rád tancuju, shimi já rád mám! On fakt dobře zpívá a nejsme v branži sám, kdo si to myslí. Jen se mi zdá, že má lehký inteligenční kvocient, jinak by nemohl zveřejňovat, že ho zneužíval manažer anebo psát Heja heja mám chuť se zas bláznivě smát..."

Eva Decastelo, moderátorka a modelka

Eva vypadá snad ještě lépe než kdy předtím.
Autor: Filip Matušinský

"Hudební skladatel, který svou tvorbou dělá z Honzy Nedvěda Mozarta!"

Sámer Issa, zpěvák

Oficiality narozeninového ceremoniálu skončily, nastala volná zábava a nový převlek. Pepito kobouček a cigáro vzdáleně připomínají jednu z image Brada Pitta. Úpletová košile s tattoo motivy od zn. Faith působí dost pouťově...
Autor: Ladislav Křivan

"Kdo to je? On je zpěvák, jo? Tak toho fakt neznám."

Libor Bouček, moderátor

548057:gallery:true:true

"Všechno, co si budeme přát!"

Martin Hrdinka, moderátor, producent

Martin Hrdinka
Autor: Pavel Machan

"Já jsem z toho úplně hotový a Ivety mi je líto. Není návratu! I hráč ze šesté ligy se může stát mistrem světa, ale většinou se to nestává. Shimi shimi sem a cacá zase tam."