Když se Bílá dozvěděla, že byl její odlet nafocen, už také nezapírala, ale příjemné jí to nebylo vůbec. „Byla jsem vždy k lidem upřímná a se stejnou upřímností vás prosím: Nechte mé soukromí být! Až budu mít pocit, že vám mám co říct, udělám to. Děkuji za pochopení. Ráda vám odpovím na jakoukoli otázku týkající se mé práce,“ napsala SMS Bílá.

Na letiště v pražské Ruzyni milenci ještě dorazili se zpěvaččiným synem Filipem (15) a posléze se připojil i Filipův kamarád Honzík, syn Pavlíny Baburkové, která si vzala Filipova otce Petra Kratochvíla.

Lucie se maskovala tmavými brýlemi, ale u odbavovací přepážky ji stejně poznali a zvědavě si prohlíželi svalnatého vysokého pohledného muže, který se odbavoval s ní a házel po Lucii jiskrné pohledy.

Milostné skrývání

A proč Lucie novou lásku tak urputně zapírala? Vždyť na podzim to už bude rok, co jsou spolu. „Petr je dva roky ženatý,“ vysvětlil Blesku Makovičkův blízký přítel a potom rychle dodal: „Teď se ale rozvádí.“

S Lucií se Petr seznámil na jedné akci právě v Krásných ztrátách, když tam křtila knížku čarodějky Marcely Košanové a hned se do sebe zakoukali. „Už tam Bílá vysílala k Makovičkovi významné signály. Od té doby se potkávali ve Ztrátách a potom se Petr prakticky přistěhoval k Lucii do Otvovic,“ pokračoval Makovičkův přítel s tím, že svůj byt na Lhotce milenec Bílé pronajímá.

Lucie se ale snažila ze všech sil nový vztah utajit. S Makovičkou se po Praze i po Čechách odmítala ukazovat. Kvůli utajení s ním raději odlétala do ciziny. „Pokud vím, tak v březnu spolu byli na prodlouženém víkendu v Barceloně,“ potvrdil kamarád Makovičky.

Fotogalerie
6 fotografií