"Ke svému soukromí se už odmítám vyjadřovat. Ale jestli něco chcete vědět, tak se zeptejte jisté paní, ta vám na vše ráda odpoví," řekla Blesk.cz Renáta Řepková. A na otázku, zda jistou paní má na mysli Erbovou, odpovídá: "To si jistě rychle domyslíte sami."

Na jakoukoliv otázku týkající se stavu jejího manželství s Tomášem nebo rozvodu, Renáta reaguje stejně: "O svém soukromí se nehodlám bavit."

Jediné na co manželka fotbalového rebela byla ochotná odpovědět, bylo, jak bude v následujících dnech trávit čas. "Mám se skvěle, za pár dní jedu se synem Tomíkem na dovolenou. Jedeme sami, protože manželovi začala fotbalová sezóna." Doma zůstává i patnáctiletá dcera Veronika, protože má školní povinnosti.

Erbová dělá mrtvého brouka

"Nemám pocit, že se pan Řepka rozvádí. Netuším, co se u nich doma děje. To jsou věci, které jdou mimo mě a nechci být do nich zatahována," sdělila Blesk.cz Erbová, která momentálně prochází rozvodovým řízením s hokejistou Zdeňkem Bahenským, s nímž má čtyřletou dceru Viktorku.

"Žádost je podána, akorát se čeká na to, kde proběhne první stání. Buď to bude v Mostě nebo na Praze 6, kde s Viktorkou už půl roku žijeme. Každopádně chci už po několikáté říct, že se nerozvádím kvůli třetí osobě, ale kvůli věcem, které staly mezi mnou a manželem," tvrdí majitelka silikonových čtyřek, jež se v srpnu stejně jako Řepková chystá sama na dovolenou. "Opět jedu s dcerou a kamarádkami do Řecka. Není nad dámskou jízdu," usmívá se modelka.

Začátek manželské krize

Do loňských prázdnin si paní Řepková myslela, že je s jejím manželstvím vše v pořádku. Ale když se na veřejnost prosáklo, že její manžel má vážné pletky s Vlaďkou Erbovou, začala mezi ní a vnadnou modelkou mediální přestřelka. "Jsi lhářka a zlatokopka!" vzkázala Renáta modelce. Ta jí odpověděla: "Mlč, nebo přijdeš o manžela!" Jediný, kdo se k celé kauze nevyjadřuje, je přakvapivě Tomáš.

Fotogalerie
4 fotografie