"Hanka je s Marešem na dovolené v Řecku. Odletěli minulý týden," řekl Blesk.cz zdroj z blízkého okolí páru. V jaké části Řecka nebo na jakém ostrově se momentálně nacházejí přísně tají nejenom Mareš se Svobodovou, která si raději vypnula mobil, ale i jejich kamarádi.

"Chtějí si užívat sami sebe a ne pózovat českým paparazzi," tvrdí kamarád Svobodové. Mareš prý odmítá jít ve stopách své manželky Moniky, která se se svým novým milencem, libereckým podnikatelem Martinem Řezáčem nechala  na jejich první společné dovolené v Chorvatsku ochotně vyfotit.

Jedno je jisté, Mareš určitě pro svou novou kočičku vybral hodně luxusní resort. Jak sám říká: "Chci mít vždy to nejlepší a nejdražší!"

Mareš nebyl jediný

Na dovolenou se milenci vypravili po návratu z filmového festivalu v Karlových Varech, kde se poprvé ruku v ruce objevili na veřejnosti. "To je moje nová holka," chlubil se moderátor zahajovacím večírku v Grandhotelu Pupp, kde po celou dobu byli ubytováni.

V tu chvíli ještě netušil, že není jediným klukem Svobodové. Hanka mu jaksi zapoměla říct, že ještě stále chodí s podnikatelem Radkem Exnerem. Ten ale hned den poté, co se z Blesk.cz dozvěděl, s kým Hanka odjela do Varů, udělal za vztahem tlustou čáru.

"Nechci být za vola. Už mě nikdy s Hanou Svobodovou nespojujte,“ řekl Blesku rezolutně Exner.

Exmilenka se opět svékla

A zatímco se Mareš se Svobodovou povalují na řeckých plážích, jeho bývalá milenka Gabriela Dvořáková pózuje pro další pánský magazín. S fotografem Janem Tůmou před měsícem odletěla na Mallorcu, aby nafotila kampaň pro návrhářku Danu Dobřichovskou a při té příležitosti zapózovala i v sexy bikinách a průsvitných topech, jež odhalují její poprsí.

Fotogalerie
7 fotografií