Basiková si žije ve spokojeném manželství s Petrem Polákem se kterým vychovává malého syna Teodora (1). Z prvího manželství s Petrem Jíchou má dvojčata Annu a Marii (18). Zpěvačka si tak užívá rodinného života, letos byla už třikrát na dovolené u moře. A to v africké Keni, Dominikánské republice a naposled s manželem v Řecku.

Stále se léčím s depresemi

Jediné co jí rodinný život může znepříjemnit je braní prášků na srdce a vysoký tlak. Dokonce se Basiková stále léčí s depresemi, jak sama přiznala v rozhovoru pro stream.cz.

"Tak bohužel mě deprese trápí celý život a nějakým způsobem proti tomu bojuju a léčím se, v souvislosti s mým druhým rozvodem, kdy to bylo opravdu špatné období. Také mám potíže se srdcem a vysokým tlakem, takže si na to dávám pozor a beru léky. Neholduji alkoholu ani cigaretám, takže v tomhle problém není. Chci ještě žít, vychovat děti a být s nimi," řekla Basiková.

Dalšímu dítěti bych se nebránila

Během rozhovoru, při kterém měla u sbe malého Teodora se stočila otázka i na výchovu a plánování dalšího potomka. Zatímco Basiková syna klidně nechá bosého běhat po chodníku, její manžel Petr je více úzkostlivý.

"Nejsem přestrašená máma. O dítě se starám jako před lety. Syn Tadeáš je vytoužené dítě. Petr je více úzkostlivější, nechce nic zanedbat a je pečlivější, já už jsem přeci jen zkušenější. Tak dalšímu dítěti bych se nebránila, ale s ohledem na můj věk by to už asi bylo nemorální," řekla Basiková.

Fotogalerie
2 fotografie