563327:gallery:true:true

Bára Basiková je bezesporu pozoruhodná bytost. Její půvab neudeří ihned, ale až když ji poznáte. V gestech, reakcích i obsahu projevu. Tohle není typická krasavice, natož Barbie, ale chytrá ženská, jež se v showbyznysu hned tak nepotká.

Jemné, nijak husté vlasy, zapadlé (mimořádně světle blankytné) oči, příliš klenuté a vysoké čelo. Úzká ústa plus výrazný nos... S tímto genetickým vybavením se žena nenazývá krásnou, ale zajímavou. Zejména, když má jako Basiková duši, kreativitu, jistou noblesu.

O to víc překvapuje, kam Bára na cestě za svým půvabem, image hvězdy došla. Je snad za její prezentací povinnost doprovodit nové album novou vizáží? Anebo snaha být atraktivní pro o patnáct let mladšího manžela, produkčního Petra Poláka, s nímž má malého syna Theodora? Těžko říci, co všechno, za novým lookem Basikové stojí. Výsledek je každopádně dost děsivý.

Proč ta křeč?

Na křtu svého alba se Basiková objevila v mini šatech z lehounkého, poloprůsvitného a rafinovaně aranžovaného úpletu. Outfit doplňovala bižuterie ze zlatého kovu plus elegantní, metalovými pecičkami vykládané lodičky. To všechno bylo o.k.

Horší už to bylo na poli vizáže: Příliš silné líčení poněkud opuchlé (botoxem nejspíš vyžehlené) tváře. Na Báru nepřirozeně velké rty. I nos se zdá nyní jiný. Z obličeje vyčesané, vysoké čelo nešťastně odhalující vlasy, jsou dalším průšvihem. Něco mezi punkem a natupírovanou lady z osmdesátých let. Platinová barva zřejmě opět napletených vlasů také Báře krutě nesvědčí.

Výsledkem je žena připomínající hvězdu z travesti show. Někteří kolegové s odkazem na křest Batikové napsali, že je čím dál víc sexy. Že jejím outfitům dominují hluboké dekolty a krátké sukně. Jenže výstřihy a mini sexy esprit nezaručují, pokud chybí tzv. look. Já si spíš při pohledu na Báru vybavila obyvatelé Pandory, hybrida Avatara, i když Basiková fluorescentně modrou kůži postrádá. A také mi na mysl přišel Glum od Tolkiena. Báru Basikovou mám moc ráda, ale tady ke své škodě hodně ujela.

Fotogalerie
1 fotografie