Charismatický gynekolog se šarmem a vtipem, který nejenom u seriálových pacientek, ale především divaček vzbuzoval důvěru, MUDr. Aleš Čížek v podání Ladislava Potměšila, bude jednou z klíčových postav nového seriálu z lékařského prostředí, který pro televizi Prima natáčí Jiří Adamec.

A po jeho boku se objeví jeho exmanželka ze seriálu Ordinace v růžové zahradě Veronika Jeníková (vrchní sestra Vendulka Čížková, pozn.red.), která seriál na Nově brzy opustí.

"Postavě Veroniky Jeníkové alias vrchní sestře Vendulce se v průběhu
podzimní sezóny natolik zdramatizuje vztah s Jindřichem Valšíkem
(Vlastimil Zavřel), že se rozhodne na nějakou dobu Kamenici opustit," vysvětlila náhlý odchod Jeníkové z Ordinace PR manažerka TV Nova Lucie Juráčková.

Odchod ke konkurenci

Prima dlouho nemohla najít hlavní ženskou postavu, která by odpovídala charakteru postavy - vypočítavá mrcha s pohledem plaché laně, až jim do hledáčku spadla Veronika.

"Vypadá to tak, zatím nemohu nic potvrdit. Ale během několika málo dnů prozradíme jména, která se v seriálu objeví. Zatím jsme ve stadiu příprav, což je vždy velmi dobrodružné," nepřímo potvrdil informaci Blesk cz. režisér Adamec.

V dalších rolích seriálu, který se bude odehrávat v lékařském prostředí, ale víc  bude zaměřen na osudy hlavních hrdinů, by se měl objevit Miroslav Etzler, Václav vydra nebo herecká legenda Alois Švehlík, který by měl být kopií oblíbeného primáře Sovy z Nemocnice na kraji města.

Fotogalerie
3 fotografie