„Strašně mě to stresovalo, tak jsem řekla dost!“ svěřila se Blesk cz. Gábina. „Musím přiznat, že mi spadl velký kámen ze srdce. Ta nejistota byla opravdu hrozná. Pořád jsem doufala, že Leoš něco udělá, že se to jeho odchodem od rodiny nějak pohne, ale bohužel nic se nestalo,“ pokračuje drobná kráska.

Gábina víc než rok tajila poměr se ženatým moderátorem
Autor: Jan Tůma pro Playboy


"Leoš se hrozně změnil. Vždy byl hodný a pozorný, ale v poslední době ho zajímá jen on sám a ostatní jsou pro něj vzduch," neměla daleko k tomu, aby použila slovo sobec.

I když jsou milenci od sebe teprve tři týdny, Gábina návrat k Marešovi vylučuje! „Náš rozchod je definitivní, určitě se k sobě nevrátíme.“ Definitivní rozchod ostře sledovaného páru potvrdil Blesku i Leoš. „Ano, je to pravda. Už spolu vůbec nekomunikujeme,“ vzkázal včera Mareš, který teď musí hlídat své děti Jakuba a Matěje (9 měsíců a 4 roky), poté co manželka Monika odjela na první dovolenou s milencem Martinem Řezáčem. O dovolené Moniky s milencem, čtěte zde >>

Našla si o 11 mladšího milence, než je Leoš

Za radikálním rozhodnutím Gábiny, prý stojí velmi pohledný a jeden z nejbohatších českých teenegerů Jakub Malina (23), se kterým se poprvé potkala  před měsícem a půl  na akci v Uherském Hradišti. „Byl z ní úplně vyřízený. Hned druhý den si na ní zjistil číslo a domů jí poslal celé květinářství,“ prozradil Blesk.cz Malinův blízký kamarád.


Jakub Malina (na fotografii vpravo) patří k pražské zlaté mládži
Autor: Blesk.cz
„Ano, Jakuba znám a občas si spolu někam vyjdeme. Ale víc se k tomu nebudu vyjadřovat, snad později,“ potvrdila nám informaci Dvořáková.

Sexy černovláska, která se již dvakrát svlékla před objektivem fotoaparátu, dlouho Malinovo nadbíhání odmítala, protože pořád věřila, že se Leoš rozhoupe, ale před třemi týdny jí došla trpělivost. Nechala se od Maliny, jehož povolání je syn, pozvat na luxusní večeři a od té doby se pravidelně stýkají. „Jakub jí zahrnuje dárečkama, kytkama, a to se Gábině moc líbí,“ tvrdí Kubovi kamarádi.

Mladý Malina kromě studia na vyšší odborné škole, hraje fotbal za klub Marila Votice, ale jeho hlavním zdrojem peněz, je otec, který je úspěšný podnikatel. "Zlatý" chlapec několik let chodil s vicemiss ČR Barborou Zapletalovou, jejímž nevlastním otcem je herec Martin Trnavský.