Když to prasklo, opustil manželku Moniku a dva syny a Gabrielina kariéra v modelingu začala vzkvétat. Jejich utajované milostné pletky ale nevydržely déle než půldruhého roku.

Poznali se na diskotéce

Prosinec 2008 Teprve půl roku od svatby s Monikou podlehl moderátor kráse jiné slečny, modelky Gabriely Dvořákové. Modelčina kamarádka Adéla tehdy tvrdila, že se milenci poznali na diskotéce v Českých Budějovicích, kde s Gábinou byla jako doprovod. Byl to prý Mareš, kdo modelku uháněl.

Milenka prozrazena

Březen 2009 Že je modelka Gabriela Dvořáková novou milenkou Leoše Mareše, se stalo veřejným tajemstvím. Šuškalo se, že pár je na společné dovolené v Dubaji. Bývalý přítel modelky Jan Beneš navíc prozradil, že Leoš a Gábina k sobě opravdu mají blízko. Se slavným moderátorem si kvůli ní vyměnili názory na diskotéce. „Naposledy jsem s Gábinou mluvil v polovině února na diskotéce v Cehnicích, než tam za ní Leoš Mareš přijel. Dokonce jsme si pak s Marešem pár věcí kvůli Gábině vyříkali. Vyčítal mi, že jsem ji prý trápil,“ svěřil tehdy Blesku Beneš.

583278:gallery:true:true

Rande v jižních Čechách

Červenec 2009 Na show moderátorů z Evropy 2 v jihočeském Holkově byl Leoš Mareš s novou láskou opět přistižen. Když se Gábina bavila na diskotéce s kamarádkou o Leošovi, zaslechla její rozhovor i čtenářka Nedělního Blesku. Gábina pr ý kamarádce tvrdila, jak Leoše zbožňuje a jak se na něj po jeho vystoupení těší. Doma na Mareše přitom čekala žena Monika s novorozeným synem Matějem a starším Jakubem.

Krach manželství

Únor 2010 Manželka Mareše Monika promluvila o rozvodu. O něm prý uvažovala už dlouho. „Od té doby, co si začal se slečnou Gábinou a tajně se s ní stýkal, jsem o rozchodu uvažovala,“ řekla. Leoš přitom spory v manželství kvůli milence popíral. „Nikdy bych neopustil ženu a děti kvůli někomu třetímu,“ tvrdil. A zatímco on a Monika řešili rozvod, Leošova milenka získala exkluzivní zakázku – nafotila sexy snímky pro časopis Playboy. „Spojování s Leošem mi nevadí a ani mě to nijak neohrožuje,“ řekla Gábina.

Fotogalerie
6 fotografií

Zbytečné tajnosti

Květen 2010 Mareš se ve společnosti poprvé objevil spolu s Gabrielou na koncertu americké skupiny Black Eyed Peas a o pár dnů později společně oslavovali úspěch českých hokejistů na mistrovství světa. Jako milenci ale rozhodně nevypadali. Leoš se ke Gábině totiž příliš nehlásil. V rozhovoru pro deník Blesk modelka přiznala, že jí začínají tajnosti kolem vztahu s moderátorem vadit. Začala pomalu přemýšlet o jeho konci. „Takové chvilky občas byly,“ přiznala.

Je konec, Gábino!

Červen 2010 V živém vysílání rádia Seejay Gábina přiznala, že by klidně Leoše vyměnila za jiného. „Pokud by se mi líbil, tak bych klidně šla na rande. Před novými vztahy nezavírám dveře,“ řekla. Jak se deníku Blesk podařilo zjistit, po půldruhém roce podivné milostné romance se sledovaný pár rozešel. To potvrdil i Leoš. „Ano, je to pravda. Už spolu vůbec nekomunikujeme,“ řekl Blesku.