„Když jsem Vráťu poznala, už dva roky s rodinou nežil,“ brání se Monika. Jenže rozvod neproběhl, takže zpěvačka spí se ženáčem.

Vratislav Janda by prý situaci rád řešil. „Domluvili jsme se s manželkou, že se rozvedeme. Návrh měla podle dohody podat ona. vše mělo být vyřízeno už loni v listopadu. Netušil jsem, že to žena neudělala,“ přiznal Janda Blesku.

Zkažená pověst kvůli ženatému milenci

Pro Moniku je to nepříjemná situace. Už rok Jandu prezentuje jako svého životního partnera, dokonce začala mluvit i o dítěti. Ale právně patří její Vráťa jiné ženě. „Dlouho jsem to neřešila, protože po vdavkách netoužím. Jednou mi ta zkušenost zatím úplně stačila,“ řekla Monika a narážela přitom na rozvod s hokejistou Václavem Eiseltem.

Ale samozřejmě si uvědomuje, že před lidmi na ni ženatý partner vrhá špatné světlo. I když podle vlastních slov dětem tátu neodvedla, protože už s rodinou dávno nebyl, moc dobře to stejně nevypadá. „Je to výhradně věc Vráti, já v tom nemůžu nic dělat. On se o své děti skutečně stará, máme je každé dva týdny na víkend. Zbytek si musí vyřešit sám,“ dodala zpěvačka. Za otce se strašně stydím >>

Milenec je tabákový lobbista, přezdívaný Kašpárek

Po několika nešťastných rozchodech a nekončící válce s otcem, Čeňkem Absolonem, to vypadá, že Monika měla tentokrát štěstí na dobrou partii. Vratislav Janda je totiž  lobbista jedné tabákové firmy, pracuje pro British American Tobacco a dříve pracoval jako zástupce velvyslance v americkém Washingtonu. Přátelé ho prý přezdívají Kašpárek.

British American Tobacco je druhá největší tabáková společnost na světě, která aktivně působí ve 180 zemích a zaměstnává více než 53 000 lidí. Skupina provozuje celkem 47 továren ve 40 zemích, které ročně vyprodukují kolem 684 miliard cigaret.

Fotogalerie
4 fotografie