194137:gallery:true:truePodle informací Blesk.cz bude manželka Karla Gotta a matka  jeho dvou dcer Charlotte Elly (4) a Nelly Sofie moderovat společenský pořad o celebritách. Zdroj z televize zároveň vyvrátil spekulace, že Ivana Gottová nahradí Mahulenu Bočanovou, současnou moderátorku magazínu o celebritách Top Star.

"Ivana by měla moderovat zcela nový projekt. Top Star beze změn pojede dál," sdělil zdroj z Primy.

Konec mateřské na plný úvazek

Ivana se bude muset hodně otáčet, protože Prima chce přinášet čerstvé události ze společnosti denně. Pořad Top Star, který se vysílá jednou týdně, tedy není vstupem Gottovy ženy na obrazovku nijak ohrožen, poběží dál.

Sama Ivana se zatím ke své nové moderátorské práci nechtěla vyjadřovat. „Řeknu vám víc ve čtvrtek,“ slíbila. Bylo víceméně jasné, že činorodé Ivaně nebude stačit role matky a manželky. Své o tom ví i sám Slavík.

„Ivanka mi něco tají, doufám, že mi řekne, oč jde,“ mlžil Karel, když ho Blesk v souvislosti s novou prací manželky oslovil. Ale hned připomněl, jak byl na svou životní partnerku pyšný, když před svatbou a narozením první dcery pracovala pro zahraniční filmové produkce a potom jako produkční divadla Broadway.

„Jsem moc rád, že má Ivanka práci, která ji baví. Neumím si představit, že bych měl ženu, která by doma pletla a celé dny jenom čekala, kdy se vrátím ze zájezdu,“ už tenkrát říkal Gott.

Fotogalerie
3 fotografie