Němečtí novináři navíc Slavíka nazvali Vilíkem, jehož postelí probzučely mraky včelek, a přidal i detaily z jeho ložnice. Knihu napsali redaktoři Blesku Michaela Remešová a Dalibor Mácha, kteří měli už před lety možnost nahlédnout do Gottova milostného života.

"Trvalo dlouho, než jsem získala Mistrovu důvěru. Teprve po pěti letech spolupráce jsme si začali tykat,  poté už jsem neměla strach zeptat se i na jeho milostný život. Gott mi některé postelové zážitky popsal do všech detailů. Dokonce přiznal, že jeho ložnicí prošlo až 3000 žen," řekla autorka knihy Remešová.

Kniha vyšla v Německu před půl rokem, v České republice se prodává již rok. V Německu kniha vyšla s předmluvou prezidenta Václava Klause.

563820:gallery:true:true

Gott rozdělil ženy do dvou skupin - se snídaní a bez

Deník Bild z knihy zmiňuje pasáže, kde se o Gottovi píše, že vždy prožíval několik vztahů najednou. Všude, kde se právě nacházel, měl nějakou partnerku. "Zpěvák měl sen žít s třemi ženami najednou. Jednu by měl na popovídání, druhá by dodávala finance a se třetí by uspokojoval svůj sexuální apetit," připomíná Bild Mistrův vztah k ženám. Karel Gott také prý rozdělil ženy do dvou skupin - jedna "parta" měl po noci plné vášně právo s Mistrem posnídat, členky druhé skupiny nikoliv.

Bild si také všiml pasáže v knize, kde se autoři popisují, jak Gott po sexu se svou partnerku nikdy neusínal. Vždy se  po milostném aktu sebral a šel spát do pracovny.

Vyjádření Karla Gotta přinese sobotní vydání Blesku. O víkendu odhalíme pikantérie z milostného života dalších českých celebrit.

Omlouváme se, ale kvůli vulgárnosti většiny příspěvků jsme museli diskuzi vypnout.