Honza si zatančí s Madonnou

Za Kateřinou, svou poslední vyvolenou, se Honza vydal bez syna Vítka. Svérázná maminka nelenila a připravila pro oba zábavný program. Nejprve nechá Honzu vyzpovídat svými kamarádkami a poté ho pozve na travesty show. Kde se táta Honza skvěle odreaguje a zatančí si na pódiu s Madonnou.

"Na travesty show jsem byl podruhé, nechci nějak snižovat jejich práci, byli výborní, ale potřetí bych tam už nešel, taneček jsem bral jako hru, jsem hráč tak jsem do toho šel," řekne Honza. "Celá ta akce byla moje práce, myslím si, že si to užil a dobře se bavil," řekne nadšeně Kateřina.

Po vydařeném večeru se Honza na kamery svěří, že to bude ještě noc plná vášní. Jenže ze strany Kateřiny zatím žádné city nevznikly. Veselí aktérům dlouho nevydrží. Po vydařeném večeru přijde ráno vystřízlivění...

Sbal se a vypadni

Ráno si Honza přivstal a aniž by se s Kateřinou před tím poradil, opravil jí záchod, který protékal. Problém byl v tom, že mu Kateřina už den dopředu říkala, aby nic neopravoval, že si s tím poradí sama. Honza však neuposlechl a byl z toho oheň na střeše.

"Ráno jsem vstala, chtěla jsem jít na záchod a zjistila, že tam je on, vyšel nadšenej, že prej údajně opravil ten záchod, opravdu mě tím naštval," svěří se na kamery. Poté se však spor vyhrotí z očí do očí.

„Zase hraješ komedii? Víš, kde jsou dveře, tak vypadni. Ty vole jdi do pr... Jsi opravdu trapnej!“ ukončí komunikaci s Honzou rázně Kateřina a vyhodí ho z bytu.

Jak na ostrou reakci mámy Kateřiny bude reagovat Honza se dozvíte ve čtvrtek večer od 21:20 na TV Prima.

Fotogalerie
12 fotografií