Soutěžící Tomáš Fáček (21) bydlí v Praze na Žižkově s bratrem. Jelikož se o domácnost starají dva mladí muži, nevypadá jejich byt zrovna uklizeně. A to pořádně zděsí maminku Evu. Při příchodu se sice tváří, že byt se jí líbí. Když ale Tomáš odejde s Evinými dětmi ven, Eva se před kamerami ze špíny zhroutí.

Bojím se, že tu snad najdu hovno

"U Tomáška doma se cítím jako na chatě z hororu, tady je tak strašnej bordel, to fakt nedám tohle, já budu brečet," svěří se na kameru se slzami v očích maminka Eva.

Nejvíce Evě vadí, že se prezentuje jako muž, který má mobil za deset nebo dvacet tisíc a v bytě má takový bordel, že to ani slovy vyjádřit neumí. "Tady se snad někdo pozvracel za ten sporák, tady prostě nemůžu bejt. Vždyť to je katastrofa, to je prostě úpně vybydlenej byt, já se bojím, že tady snad najdu někde hov**" řekne máma Eva.

Maminka Eva sice také nebydlí v bůhví jakém luxusu, pořádek doma ale udržuje. Nejvíce jí zarazilo, že ani nemá u umyvadla kohoutek a vodu si tak mustí pustit pomocí kleští. To byla ta poslední kapka. Když se Tomáš vrátil s dětmi domů, maminka Eva mu sdělí, že odchází a ruší i domluvenou večeři.

Mé děti se ani nemusí koupat, jaká je tu špína

"Promiň Tomáši, ale já s dětma odcházím, společnou věčeři taky ruším, jsem z toho tady otrávená, představa, že bych tady své děti nechala mě opravdu děsí, v takové špíně, to by se nemusely ani koupat," řekne Tomášovi Eva.

Táta Tomáš zůstane v úžasu jen stát, nemá ani slov. "Docela mě překvapila její reakce, asi bych se měl cítit poníženě, já teda nevím, co jí přesně vadí na tomhle bytě. Podle mě to je normální byt, akorát není zařízený pro děti," řekne svůj názor na věc Tomáš.

Bude maminka Eva vůbec o tátu Tomáše stát? Dá mu jěště jednu šanci a pozve ho na společnou dovolenou? To vše se dozvíte ve čtvrtek večer od 21:20 na TV Prima.

Fotogalerie
14 fotografií