Ivetin cíl byl jasný od začátku všem. Jen zpěvačka sama jako by ho oddalovala, jak jen to šlo. Dostat se do formy, kterou ztratila po nadměrném pití alkoholu a užívání tabletek. Proto ji manžel Jiří Pomeje tajně odvezl na Slovensko, kde se během několik týdnů má proměnit v krásnou a svěží zpěvačku plnou elánu do další práce. "Chci být zase krásná," nechala se slyšet odhodlaná Iveta.

14 dnů uteklo jako voda a zdá se, že úsilí přináší první ovoce. Hodiny dřiny v tělocvičně, upravený jídelníček, speciální pročišťovací procedury. Zdá se to až nemožné, jak rychle se změna režimu na Ivetě projevila. Že by k tomu přibylo i pár plastických vylepšení? Ptá se na svých internetových stránkách slovenský deník Nový Čas, kterému se v pondělí večer podařilo Bartošovou zachytit při návratu do hotelu.

Plastická chirurgie s. r. o.?

Po zanedbané a oteklé zpěvačce ani stopa. Z auta před hotelem vystoupila úplně jiná žena. Na první pohled štíhlejší a o mnoho upravenější. „Takto se nedá zhubnout během dvou týdnů. To vypadá jednoznačně na zákroky plastického chirurga,“ řekl Novému Času lékař z oboru s tím, že ten samý zákrok mohla zpěvačka podstoupit i v oblasti boků a stehen.

Stejně velkou proměnou jako postava prošla u Ivety také tvář. Unavené a ztrhané rysy zmizely. Bartošová rázem vypadá o několik let mladší. „Jednoznačně jí udělali liftink tváře,“ tvrdí chirurg. Podle něho se k celkovému výsledku přidaly i příznivé okolnosti. „Zdá se, že paní Bartošová opravdu relaxuje. Oddech, ticho a klid jí výrazně pomáhají dostat se do vysněné formy,“ uzavírá odborník.

Nezbývá než doufat, že Ivetě psychická pohoda vydrží i nadále. Náhlý odchod jejího kamaráda a vzdáleného příbuzného Petra Muka (†45) by jí při její labilní povaze totiž mohl zacloumat.

Fotogalerie
3 fotografie