„Chtěla jsem ukázat fotky až ty krásné, po proceduře. Když fotky vyšly v Blesku, hned se tu objevili novináři,“ řekla v pondělí Blesku zděšená zpěvačka, která odjela tajně na slovenskou kliniku, kde ji tvrdým tréninkem, dietou a kosmetickými zásahy mají pomoci dostat se opět do formy. Zpěvačka, která se už několik měsíců opět potácí na samém dně, kam spadla po comebacku řízeném Jiřím Pomeje.

„Myslela jsem, že to nezvládnu, že uteču,“ svěřila se Bartošová, kterou kromě nadváhy trápí momentálně také otoky v obličeji. Ke všem psychickým problémům, které buď zajídala, nebo snad dokonce zaháněla i něčím silnějším, se přidaly nyní cigarety. Iveta se neskrývá a klidně kouří na veřejnosti. Fotky v teplákách a vytahaném tričku trhaly čtenářskou návštěvnost na stránkách Blesk.cz. „Pak jsem si ale uvědomila, že to, co jsem začala, musím taky dokončit. Mám závazek vůči sobě, rodině, ale hlavně vůči fanouškům,“ řekla Blesk.cz odhodlaná Iveta.

Navíc má strach, že tento neblahý obrázek by mohl zapříčinit, že se o její stav a chování začne opět zajímat sociálka. „Čekám tu za dveřmi každou chvíli sociálku a nová předvolání k soudu,“ bojí se teď Iveta. I proto na sobě musí pořádně máknout.

Fotogalerie
3 fotografie