Po večerních představeních, když už padal únavou, musel o půlnoci vážit cestu až do svého druhého domova – do Jevan. A protože nemá řidiče, nemohl si dát ani jedinou skleničku.

Mění se bydlení i muzikál

Šárka teď byt vyklidila a Hůlka je navýsost spokojen. To Šárka už míň. Svůj pražský byt doposud pronajímala a teď přijde o slušný pravidelný příjem. Když ale Hůlka v pražském bytě se Šárkou žil rok, proč teď takové rychlé stěhování? Proč vedle Vaňkové nevydržel ještě tři neděle? „Protože ten rozchod je definitivní a nemá cenu si v jednom bytě jitřit city,“ vysvětlil Hůlka, který se Šárkou nechce ani bydlet pod jednou střechou, ani hrát v muzikálu Baron Prášil. Producent Oldřich Lichtenberg dokonce musel Hůlkovi podřídit rozpis alternací.

„Hlavně, aby neměl při představení po boku Šárku. Danovi začala být její přítomnost prostě nepříjemná,“ dozvěděl se Blesk v Divadle Hybernia. Hůlka se Šárkou dokonce odmítá hrát na jednom jevišti i v Draculovi, který má na Slovensku premiéru v prosinci. „Potřebujeme si každý zařídit svůj nový život, proč se dráždit? Já už bych po těch svých eskapádách rád někde zakotvil,“ svěřil Hůlka.