Rozešli se prý po vzájemné dohodě a schylovalo se k tomu dobré tři neděle. Přitom Dan se Šárkou plánovali už dítě. „To se tak stává,“ komentuje Dan, který vylučuje, že by důvodem rozchodu mohly být vzájemné nevěry. „To opravdu důvod není,“ potvrzuje Hůlka, který ve vztahu začal postrádat především názorovou shodu, a tím i pohodu.

Hůlka s Vaňkovou spolu vydrželi pouhý rok. A to ještě s drobnou měsíční přestávkou. Bydleli buď v Danově vile v Jevanech, nebo u Hůlky v bytě na pražských Vinohradech. Když se rozešli poprvé, Hůlka se stáhnul do Jevan a Šárku nechal v pražském bytě. Druhý rozchod už naznačuje skutečný konec. Šárka se totiž z Danova bytu stěhuje. A dokud byt nevyklidí úplně, Dan do něho odmítá vstoupit. Hůlka návrat k Vaňkové naprosto vylučuje.

430644:gallery:true:true

Nepozval ji ani na narozeniny

Hraje s ní ale v Divadle Hybernia v Baronu Prášilovi a od prosince s ní bude pravidelně na jevišti v muzikálu Dracula. „Jsme profíci. To zvládneme. Musíme,“ říká Dan, který 2. června oslaví 42. narozeniny, a to koncertem s Jiřím Škorpíkem v Betlémské kapli. Tam Hůlka pozval všechny své nejbližší přátele a muzikálové kolegy. S výjimkou Šárky Vaňkové. Její reakci se Blesku nepodařilo získat. Nebrala telefon a nereagovala na SMS.