A to se ale Hůlkovi vůbec nelíbí. „Myslím, že není rozumné, abychom teď společně hráli v jednom představení. Je to všechno příliš čerstvé,“ potvrdil Blesku Hůlka.

Zpěvák nechce jitřit city exmilenky

Přitom to byl právě on, kdo těsně po rozchodu hlásal, že jsou se Šárkou profíci, a tudíž to na jednom pódiu ustojí. Jednou to ale zkusili a Dan okamžitě změnil názor. „Je teď přece zbytečné jitřit city,“ je přesvědčen Hůlka, který by rád, aby se alespoň nějaký čas Šárka objevovala po boku Barona Prášila v alternaci Pepy Vojtka nebo Mariána Vojtka. „Já v tom nemám žádný problém. Dokážu přání okamžitě splnit,“ je ochoten vyjít Hůlkovi vstříc producent Oldřich Lichtenberg.

Hůlka, který už se s Vaňkovou jednou rozešel, chce prostě defi nitivní konec. O tom svědčí i fakt, že odmítá vstoupit do svého vinohradského bytu, dokud se z něho Šárka defi - nitivně neodstěhuje. „Je to opravdu konec. Není cesta zpátky,“ zdůrazňuje také Hůlka. Možnost, že by ho Šárka opět zmámila sexem, nyní už rázně zamítá. „To nehrozí,“ trvá si na svém Dan.

Protože se ale zná, raději se chce vyvarovat jakéhokoliv styku se Šárkou a komentuje to slovy: „Společné pódium není teď to nejvhodnější. Nepotřebujeme se vídat, je to všechno příliš čerstvé.“

Fotogalerie
2 fotografie