O vítězství slovenského týmu rozhodli diváci České a Slovenské televize, hlasováním formou SMS zpráv. Kolik hlasů obdržel slovenský tým a kolik český,jsme se ale nedozvěděli.

Na programu večera byla módní přehlídka ve svatebních šatech a promenáda v plavkách, nechyběla ani volná disciplína. Během večera se vyhlásily čtyři miss. Miss věšák, kterou vyhrála Zuzana Putnářová, Miss Eiffel se stala Slovenka Marcela Ševčíková, Miss Skandál Veronika Pompeová a Miss alt Aneta Vignerová, která jako jediná z missek ve volné disciplíně zazpívala.

Missky dekorovali Tomáš Matonoha, Marián Labuda, Milan Markovič a Bolek Polívka. Divákům zazpívali Peter Nagy, Petr Kolář, Pavol Habera, Karel Gott a společně kapely Chinaski a No Name.

Fotogalerie
4 fotografie

Zábavný česko-slovenský program odstartoval přípravy na soutěž Miss ČR 2010, jejíž finále se uskuteční 23. října. Budoucí vítězka na rozdíl od předchozích ročníků soutěže nebude mít možnost postoupit do prestižní mezinárodní soutěže Miss World, jejíž licenci nyní získala konkurenční Česká Miss Michaely Maláčové.

Organizátoři Miss ČR prozradili své plány do budoucna, že chtějí dát mezinárodní rozměr přímo své soutěži. "Předzvěstí je dnešní Miss Česko-Slovensko, ale následovat budou větší mezinárodní soutěže s účastí řady dívek z cizích zemí," řekl zakladatel soutěže Miloslav Zapletal.

"Je to naše ambice, kterou určitě budeme v budoucnu realizovat a kterou se také chceme odlišovat od ostatních soutěží u nás," dodal. Rozšíření soutěže pro zahraniční účastnice by mělo nastat do dvou let.

Česko v soutěži reprezentovala vítězka minulého ročníku Miss ČR Aneta Vignerová a pětice vicemiss posledních tří let Lucie Smatanová, Hana Věrná, Zuzana Putnářová, Veronika Pompeová a Veronika Chmelířová. Slovenský tým tvořily loňská Miss SR Denisa Mendrejová a vicemiss Lea Šindlerová, Marcela Ševčíková, Sandra Manáková, Martina Tóthová a Barbora Palovičová.