Čerstvě zamilovaný pár se společně objevil na večírku k prvnímu výročí časopisu One, který svojí tváří zdobila česká topmodelka Eva Herzigová. Párty si Jitka s Miroslavem užívali plnými doušky. Zamilované pohledy a něžné doteky neměly konce.

"Ano jsme spolu, teď už je to oficiální, když skončil ten kolotoč kolem České miss máme teď na sebe více času, momentálně jsem šťastná a zamilovaná," řekla Blesk.cz Válková.

Partner se stal manažerem

Její partner Miroslav Cipra na Jitčiny odpovědi spokojeně přikyvoval a také nás informoval o tom, co bude Jitka v nejbližší době dělat. Zřejmě se ujal pozice jejího manažera. " Příští týden má Jitka nějaké módní přehlídky a také koncerty, 10. května bude zpívat na pražských slavnostech s rockovou skupinou," řekl Blesk.cz Cipra.

Nabídky na modeling se Jitce zatím tak nehrnou jako ostaním misskám. Možná za to může její malá výška a prakticky žádné zkušenosti s chůzí na módním molu. Proto Jitka bere i nabídky na zpívání a účasti na různých koncertech. Zřejmě se tak dočkáme první České miss, která se místo na módní molo vrhne na zpívání.

Fotogalerie
7 fotografií