Bývalá miss už před časem Blesku přiznala, že je pro ni tato soutěž zbytečná a nemá sebemenší potřebu se jí zúčastnit. Vedení soutěže krásy na její výmluvu reagovalo útokem.

„Myslím, že Kateřina Sokolová usoudila, že po těch třech letech, kdy není miss, by její křivky nebyly během promenády v plavkách pro diváky to nejlepší, a tak se vymluvila, že ji to nezajímá,“ nechal se slyšet bývalý prezident Miss ČR a nyní odborný poradce Miloš Zapletal.

„K tomu nemám slov, je to holý nesmysl,“ hájila se v reakci pro Blesk Sokolová, která nemá problém předvádět spodní prádlo ani plavky. To ostatně dokázala ve čtvrtek, kdy se předvedla v plávkách při vyhlášení finalistek o Nejkrásnější nohy roku 2010, kde bude soutěžit spolu s dalšími modelkami Ivetou Lutovskou a Markétou Divišovou.

 

Markéta, katka a Iveta mezi sebou svedou tvrdý boj
Autor: Tomáš Vrbenský

Jak krásky pečují o své nožky?

Iveta Lutovská (26)

Nejdelší nohy 117 cm

S výškou 182 cm se Iveta Lutovská řadí mezi jedny z nejvyšších modelek v Česku, přesto přiznala, že svým dlouhým nohám žádnou extra péči nevěnuje. „Jsem velkej lajdák a do posilovny chodím tak jednou měsíčně. Jinak se samozřejmě starám, aby byly hladké a hydratované,“ řekla Blesku Lutovská, kterou na jejích nohách nejvíce trápí jizvy. „Na levém lýtku mám památku po pobyt v Africe, kdy jsem spadla na zem a mám tam dvě hluboké jizvy,“ svěřila se loňská Česká miss.

Markéta Divišová (26)

Nejhubenější nohy

Modelka a druhá vicemiss ČR 2003 má momentálně větší starosti s plánováním svatby s přítelem Tomášem Fuxou než s péčí o svoje štíhlé nohy. „Termín máme v červnu a svatba se uskuteční na zámku Jemniště, tak se vše točí kolem příprav, nechci nic nechat náhodě,“ řekla Blesku budoucí nevěsta, která je schopná kvůli své dokonalé postavě dřít v posilovně i třikrát týdně. „Jsem asi jednou z mála, kterou to opravdu baví a nemusím se do toho nijak nutit,“ dodala modelka.

Katka Sokolová (21)

Nejproblémovější nohy

Miss ČR z roku 2007 donedávna sváděla boj s problémem snad většiny žen – celulitidou. „Doufám, že se mi podařila úspěšně odbourat sportem, jinak by si mě snad nevybrali do soutěže o nejkrásnější nohy,“ smála se Sokolová, která si svých nožek velmi hledí. „Chodím pravidelně a často běhat a abych předešla pomerančové kůži, tak několikrát týdně chodím na lymfatické masáže,“ svěřila se Katka, která nezapomíná ani na hydratační krémy a žiletky.