Česká topmodelka v posledním díle Let´s Dance na slovenské televizi Markíza svým tangem doslova uhranula diváky i porotu. A to přesto, že ještě pár hodin před svým tangem měla nohu v sádře a těsně před tancem dostala injekci proti bolesti, aby to zvládla. Povedlo se, ale zánět se tím jen zhoršil.

„Tahle nemoc potřebuje klid. Pokud to nemocný nebude dodržovat, tak se to samozřejmě zhorší, a hrozí i trvalé následky,“ řekl Blesk.cz lékař Jan Svoboda. Samotné Krainové prý doktoři po poslední kontrole také doporučili, aby s ohledem na zdraví svou účast v soutěži zvážila.

Čeká ji ďábelský tanec

„Je jasné, že zdravá nejsem. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet a zda budu schopná tancovat,“ nechala se slyšet samotná modelka, kterou v dalším kole Let´s Dance čeká ďábelské paso doble, tanec, který napodobuje svými pohyby koridu.

Za hazard se zdravím považují Simoninu účast v Let´s Dance i někteří její fanoušci. „Simí, moc ti fandíme, tancuješ fantasticky, ale mysli na to, že zdraví má člověk jenom jedno. Nezmrzač se nám,“ vzkázal modelce člověk pod nickem JARDA NOVAK.

Odstoupení Krainové by pro Let´s Dance byla pohroma. Díky její kráse a tanečnímu umění se ze Simony stala v soutěži velká favoritka, která má na Slovensku už velkou řádku příznivců. Podaří se Krainové do víkendu porazit nemoc?