Kristelová byla dlouho dobu tváří řecké módní značky Fashionplanet. „S Kateřinou Kristelovou už nepočítáme. Novou kampaň jsme nafotili s Miss Eliškou Bučkovou a jsme nadšeni. Je nejen krásná, ale i velmi profesionální,“ chválí Bučkovou ředitel Fashionplanet Vasilios Apostolu.

Fotogalerie
8 fotografií

Elišce se tak pomalu vrací investice, které do sebe v poslední době dala. Nechala si přišít uši a výrazně zhubla. Kolik dostala za novou kampaň? "K honoráři se nebudeme vyjadřovat. Obě strany byly spokojené," dodal Apostolu. Podle dobře informovaných zdrojů inkasovala Bučková od módní značky čtvrt milionu korun.

To Kateřina Kristelová naopak zaznamenává velký ústup ze slávy. Vedle Fashionplanet s ní skončila spolupráci i firma Storm, jejíž byla tváří. „V nové kampani slečna Kristelová nefiguruje,“ potvrdila mluvčí značky Storm.

Pořádně prý moderátorka naštvala i firmu Durex. „Kateřina jim zatajila, že je těhotná. Díky tomu moderovala jednu jejich akci, která ale působila dost divně, když jí uváděla Kristelová s těhotenským břichem. To se k téhle značce prostě nehodí,“ řekl Blesk.cz jeden ze zaměstnanců Durexu. „Mě zajímá jen moje těhotenství a blížící se svatba. Jiné věci neřeším,“ odbývá kritiku Kristelová.