V Resturaci Medea v Praze proběhla velkolepá oslava 30. narozenin Davida Novotného, který organizuje soutěž Muž roku, za přítomnosti desítek gratulantů. Jako první dorazila modelka Agáta Hanychová, která přinesla velkou kytici tulipánů. „Hlavně ať jsi spokojený,“ dodala Agáta při blahopřání Davidovi.

Agáta Hanychová měla také slavnostně nakrájet dort. Místo toho ale vrazila šlehačkový dort přímo do obličeje Martinu Hranáčovi. „Já ti ho hodím do obličeje,“ žertovala Agáta. Martin se jí ale jen posmíval. „To by sis nedovolila,“ a dort přistál Martinovi na tváři.

Agáta Hanychová
Autor: Ladislav Křivan


Na večírku zazpívala sestra slavné Taťány Kuchařové Lívie (17), která přišla v doprovodu se svým přítelem Honzou a dokonce se nechala slyšet, že by chtěla miminko. Poté vystoupil Superstárista Jan Bendig (15), který byl rád, že dostal další nabídku na filmovou roli od režiséra Tomáše Magnuska.

Další hvězdou, která dorazila do restaurace Medea byl Vlasta Horváth s přítelkyní Markétou, ta byla naštvaná, protože Vlasta nemohl najít místo na zaparkování a kroužili kvůli parkování více jak hodinu.

Herec Zdeněk Podhůrský věnoval Davidovi obraz ze své galerie. Poštěžoval si, že mu nejdou kšefty. „Nevím co s tím mám dělat, jednu galerii budu muset zavřít a uvidím co bude dál,“ řekl Podhorský.

„Oslava proběhla podle mých představ, dostal jsem řadu dárků, tak jsem velmi rád, že přišli všichni, kteří něco znamenají a mají mě rádi,“ uzavřel oslavenec David Novotný.

Fotogalerie
7 fotografií