„Byt momentálně prodávám za necelých devět milionů. Samozřejmě budu ráda za dobrou nabídku,“ řekla Dara, která teď váhá – má být víc kamarádka, nebo obchod.

Dara Rolins musela kvůli nezájmu o svůj byt snížit jeho cenu o dva miliony. A v době, kdy marně sháněla kupce, se její kamarádka Simona Krainová zamilovala do Karla Vágnera (33). Vztah už je zřejmě tak vážný, že oba začali přemýšlet o společném bydlení a možnost propojit byt Simony s sousedním bytem Dary se zdála jako ideální. „Už několik let toužím po obrovské šatně a takhle bych si ji konečně mohla pořídit,“ svěřila nedávno Blesku Simona.

Velkou výhodou by také bylo, že by se Krainová nemusela nikam stěhovat. „Bydlím tady už několik let a tahle lokalita se mi moc líbí,“ vypočítala ještě další důvody k dobru modelka.

Fotogalerie
2 fotografie

Rolins nebyla proti. Jenže se před pár dny ozval cizí zájemce s mnohem lepší nabídkou. „Ještě nevím, komu ho nakonec prodám. Mám kromě Simči ještě jednoho zájemce,“ řekla Blesku Dara.

Sama váhá, jak se rozhodnout. „Možná nakonec nechám byt pro Lauru a neprodám ho vůbec,“ přiznala Dara, která zřejmě nechce ublížit kamarádce.

Před pár lety, kdy byly krásky na ostří nože, by měla Rolins snadnější rozhodování.