Iveta Bartošová byla dlouho před začátkem Dětí ráje avizována jako hlavní herecká hvězda muzikálu. Jenže kvůli zdravotním problémům nakonec nestihla secvičit svoji roli do premiéry.

Fotogalerie
13 fotografií

Už tehdy se začalo spekulovat, že v muzikálu definitivně hrát nebude. Před několika dny navíc její jméno úplně zmizelo i z internetových stránek muzikálu. „Ano, jméno Ivety Bartošové jsme ze stránek Dětí ráje stáhli,“ potvrdila mluvčí muzikálu Kristina Horáčková.

Znamená to tedy úplný konec Bartošové v Dětech ráje? „Míč je na straně Ivety. Až bude připravená, tak se může kdykoliv k Dětem ráje vrátit. Ale zatím se nám neozvala. Její jméno jsme ze stránek stáhli, protože nám přišlo nefér tvrdit, že tam hraje, když tam zatím ani jednou nehrála,“ vysvětlila Horáčková.

Produkce muzikálu Děti ráje ale zatím nemusí neúčasti Bartošové příliš litovat. O představení je i bez velké hvězdy obrovský zájem a lístky jsou vyprodané na několik měsíců dopředu.

Samotná Bartošová tvrdí, že zatím není zdravotně natolik v pořádku, aby zvládla enormní zápřah, který role v muzikálu představuje. Jiným důvodem může být fakt, že roli v Dětech ráje Bartošové spoludomlouval Jiří Pomeje, se kterým se teď chce Bartošová rozvést.