Svalovec Petr Jákl tvrdí, že dostává čím dál víc anonymních dopisů týkajících se kauzy Kajínek. „Vzhledem k tomu, že je film založen na reálných událostech a existují lidé, kteří nemají zájem, aby se dál o této kauze spekulovalo, tak je možné, že se některé anonymní výhružky stanou reálnými," řekl.

Po natáčení jedné ze scén, kdy se URNA dostává skrz dveře a zatýká Jiřího Kajínka, projevil režisér Petr Jákl ml. zájem opatřit si do svého bytu bezpečnostní dveře. „Když jsem viděl, jak lehce se dají vykopnout obyčejné dveře, byl to pro mě první impuls“, říká režisér."Dosud jsem měl v bytě jen obyčejné standardní dveře, takže mé rozhodnutí opatřit ty nejlepší Nextovky bylo celkem jasné a rychlé“, dodává s úsměvem Jákl.

447646:gallery:true:true

V současné době Jáklův tým dokončil natáčení nového českého filmu Kajínek. Už zbývá jen jeden den natáčení z vrtulníku začátkem jara. Na scénáři se podílel kromě režiséra Petra Jákla ml. i Marek Dobeš (autor seriálu Místo nahoře). Do kin by měl film Kajínek přijít v červenci příštího roku.

Více informací najdete zde.

Fotogalerie
4 fotografie

Video
Video se připravuje ...

Dveře Next vydrží všechno Next