Blesk.cz se exkluzivně ke stavu populární zpěvačky a své manželky vyjádřil Jiří Pomeje. „Iveta leží na jednotce intenzivní péče od neděle, kdy ji do nemocnice přivezl její road manažer Martin. Je na kapačkách. O víkendu dostala vysokou horečku - 41 stupňů. Lékaři jí v dutině břišní zjistili zánět způsobený pravděpodobně nedávným potratem. Nejvíc postižené jsou ledviny a močový měchýř,“ popsal dramatický zdravotní stav své ženy Pomeje.

Jenže tím zdaleka zdravotní komplikace Bartošové nekončí. Středeční vyšetření totiž objevilo další vážný problém. „Ve středu Iveta prodělala prohlídku na CT a byla jí zjištěna cysta v ženském ústrojí. Doktoři ji nechtějí rozhodně pustit domů. Na kapačkách, přes které dostává antibiotika, tak bude minimálně do pondělka,“ smutně přiznal Pomeje.

>>>Bartošová skončila v nemocnici. Je to vážné! Více čtěte ZDE<<<

Samotná Bartošová ale bere svou situaci velmi bojovně. "Od té doby, co mě Jirka zdvihnul ze země a já začala žít, jsem si řekla, že udělám všechno pro to, abych nevynechala jedinou povinnost. Tím chci říct, že muzikál Děti ráje bude," řekla Blesk.cz Bartošová, která měla příští pondělí začít zkoušet v novém muzikálu.