„Moc ji to mrzelo a moc kvůli tomu plakala,“ tvrdí její kamarádi. A Iveta? „Občas jsem něco řekla,“ komentovala to ve středu ve svém prohlášení. A jedním dechem v něm oznámila, že na pokraji svých sil skončila v nemocnici.

Její okolí má jasno. „Iveta ještě nedozrála. Když jí něco nevyhovuje, zhroutí se,“ prozradil Blesku člověk, který zpěvačku dobře zná. „Nemocnice je při každém problému její útočiště. Cítí se tam bezpečná. Možná i sama před sebou,“ dodal zdroj.

Teď je Iveta v nemocnici na kapačkách. Řekla na veřejnosti něco, čeho nyní zřejmě hořce lituje. K drsným výrokům o rozvodu ji údajně dohnala samota, kterou zpěvačka neumí a nechce snášet. Navíc v té době přišla o dítě, po němž toužila. „Tak jsem se v té bolesti topila a občas něco řekla,“ přiznala sama Iveta ve svém prohlášení, které rozeslala médiím. „Ona je velice labilní,“ říká o Bartošové člověk, který nechce být jmenován. „Když něco nezvládne, strčí hlavu do písku. Prostě se schová, nejlépe do nemocnice. Když je nemocná, tak jí přece nikdo nesmí ubližovat. V tom je jako malé dítě,“ dodal zdroj Blesku.

Fotogalerie
1 fotografie
Historie dává tomuto tvrzení za pravdu. Když se v roce 2006 vztah s hercem Zdeňkem Podhůrským dostal do problémů, spolykala Iveta prášky a putovala do nemocnice. O dva roky později si podřezala žíly kvůli rozchodu se zvěrolékařem Romanem Hankem. Teď prožívá krizi s Jiřím Pomejem a neskončila nikde jinde než v nemocnici.

Iveta na celou záležitost vydala prohlášení:

Vážení přátelé, kamarádi!
Volím tuto poněkud nezvyklou formu kontaktu s vámi, protože momentálně nemám jinou možnost. Ocitla jsem se totiž ve velmi vážném zdravotním stavu v nemocnici a nechci čekat s určitými věcmi až na své propuštění, protože neřešené problémy mají tendenci narůstat.
Přišla jsem o tolik chtěné dítě, a to je pro každou ženu velká rána a k tomu jsem shodou okolností zůstala na všechnu tu bolest sama, protože manžel byl pracovně v zahraničí.
A tak jsem se v té bolesti topila, občas něco řekla a výsledkem byla neuvěřitelná kauza v médiích, kde se pohřbilo nejen naše dítě, ale spolu s ním i naše manželství a svým způsobem i lidská důstojnost mého manžela…


Těším se na vás.
Vaše Iveta Bartošová