"On mě vyhodil a já jsem šla," svěřila se deníku Aha! s tím, že se musela o víkendu s dětmi Samuelem (9) a Natálkou (1) odstěhovat z bytu v pražských Kunraticích, který patří Chlebečkovi.

Co bylo příčinou rozchodu? Hádky - někdy i dost drsné! "Už to nešlo vydržet. Hádali jsme se i před dětmi," postěžovala si bývalá moderátorka reality show VyVolení a teenagerská hvězda, která už více než před rokem opustila svět šoubyznysu. Svým fanouškům tehdy vzkázala: „Na obrazovce už mne neuvidíte! Rodinný život mi úplně stačí ke štěstí. Víc nepotřebuju," řekla s tím, že s přítelem dokonce plánují další dítě a svatbu.

Rodinné štěstí teď ale skončilo! Krach ve vztahu a ekonomická situace donutily Terezu vrátit se do práce. "Dosud jsem všechny nabídky odmítala. Teď si myslím, že je čas se vrátit," svěřila se moderátorka, která v pondělí natáčela talk show Jana Saudka pro televizi Barrandov.

Pergenerová i přes těžkou krizi ve vztahu věří, že se k Chlebečkovi zase vrátí. "Jiří je fantastický otec a to, co máme teď mezi sebou, beru jako Boží test a prověrku našeho vztahu. Naše láska má teď šrámy a potřebujeme čas. Máme dvě děti a současné odloučení je důležité pro nás pro všechny," řekla Pergnerová Blesk.cz

Fotogalerie
6 fotografií

Čtěte také: