Dara Rolins a Matěj Homola

Dara Rolins a Matěj Homola s dcerou Laurou
Autor: Ladislav Křivan, Martin Mithofer

Populární zpěvačka Dara Rolins (35) a člen kapely Wohnout Matěj Homola (33) se rozhodli, že začnou miminkem a dál se uvidí. Pětiměsíční dcera Laura dostala své jméno na poslední chvíli. Maminka Dara si totiž přála Matyldu, s ní ale nakonec nepochodila. Dítě na svět zpěvačka přivedla císařským řezem, partner u porodu asistoval.

Teď je ale pacientem Homola, měl totiž úraz. Více zde!


Tereza Pergnerová a Jiří Chlebeček

216974:gallery:true:true

Dcera, pro niž vybrali jméno Natálka, se tomuto páru narodila letos v březnu. Tereza Pergnerová (33) je přitom maminkou již podruhé. Z předchozího vztahu má syna Samuela. Do této "skororodiny" patří ještě středoasijský pastevecký pes Démon. Kdy se známá moderátorka za svého přítele provdá a stvrdí tak svůj svazek oficiálně, je zatím ve hvězdách.


Iva Janžurová a Stanislav Remunda

216977:gallery:true:true

Populární herečka Iva Janžurová (67) si svého životního partnera, herce a režiséra Stanislava Remundu (81) nikdy nevzala, na svatbu prý ještě mají čas... Mají spolu dvě dcery Sabinu a Theodoru. Obě si se svou matkou zahrály ve filmu Výlet režisérky Alice Nellis. Stanislav Remunda má z předchozího vztahu ještě syna Filipa, dokumentaristu.


Ivana Chýlková a Jan Kraus

216983:gallery:true:true

Známá partnerská rošáda, kterou před 10 lety provedly páry Ivana Chýlková (44) - Karel Roden (45) a Jana Krausová (52) - Jan Kraus (54) zapříčinila, že spolu obě prohozené dvojice žijí tzv. na psí knížku. Ivana Chýlková s Janem Krausem nakonec na svět přivedli syna. Devítiletý Jáchym po svých rodičích zdědil herecký talent. Režisér Dušan Klein ho obsadil do svého posledního snímku Svatba na bitevním poli.


Natálie Kocábová a Štěpán Vrána

217001:gallery:true:true

Natálie Kocábová (24) a její přítel Štěpán Vrána (24) se znají již od školních let. Zpěvačka a spisovatelka přiznává, že je to její první láska. A z té zároveň vzešel i její první potomek - synu Vincentovi již bude zanedlouho 5 let. Svatbu ani další dítě prý tento pár zatím neplánuje.


Které to mají ´za pár´?

Lucie Borhyová a Niko Papadakis

199563:gallery:true:true

Niko Papadakis (33), zámožný řecký hoteliér, zřejmě Lucii Borhyovou (30) dovede i k oltáři. Již o Vánocích mu ale známá moderátorka porodí syna a nějaký čas tedy spolu zřejmě stráví "na hromádce". Odstěhuje se potom Lucie do Řecka? To zatím zůstává záhadou. Více si přečtěte zde!


Sabina Laurinová a Karel Kameník

217039:gallery:true:true

Jako první řady zadaných, ale svobodných žen zřejmě opustí herečka Sabina Laurinová (36). Její přítel, stomatolog Karel Kameník (52), kterému už zanedlouho porodí dítě, ji totiž v červnu požádal o ruku! Více zde!