Dva měsíce života oslaví tuto neděli holčička Dary Rolins (35) a Matěje Homoly (34) Laura Homolová.

Blesku se podařilo získat první oficiální portrét pop-punkového dítěte a jak jeho maminka přiznala, vznikal naprosto idylicky.

"Všichni při focení byli fascinovaní, jak dobře to snáší. Jako by byla rozená modelka," září čerstvá maminka, která si nový život v ústraní domku na Vyžlovce a mezi plenkami, procházkami a žvatláním nemůže vynachválit.

"Všichni mě strašili, že si nedovedu představit, jak moc mi malá změní život, že všechno půjde stranou, ale mně se to moc líbí a všechno nám to plyne úplně přirozeně. Asi je to tím, že Lola je pohodové miminko. Večer nás nechá vyspat a přes noc se zbudí tak dvakrát. Pláče, jen když má hlad nebo prdíky," směje se Dara, která podle svých slov prožívá kouzelné období.

Fotogalerie
4 fotografie

"Je to celé jeden velký zázrak, na který se velmi lehce zvyká," říká zpěvačka, podle níž neexistuje větší štěstí než držet v náručí své dítě. "Od momentu, co se narodila, se nepřestávám bát. Všechno se točí kolem ní, ale neměnila bych. Lauřin úsměv je pro mě ta nejsladší odměna," dodává Dara.


Stáhněte si do mobilu zvonění
704869 Zvonky štěstí
710921 Volný pád
Číselný kód melodie pošlete na 907 99 30
Cena SMS 30 Kč vč. DPH. Provozuje Ringier ČR. Více na www.bleskmobil.cz