Pergnerová v současnosti žije se svým partnerem Jiřím Chlebečkem v bytě v Kunraticích a úzkostlivě chrání své soukromí. Vedle syna Samuela (8) vychovává i dceru Nathalii (1), kterou má právě s Chlebečkem.

„Natálce právě rostou zuby, takže moc nespím,“ přiznala Pergnerová. Ta si ale rodinný život užívá a návrat na obrazovky neplánuje. Tvrdí, že je to dokonce definitivní rozhodnutí.

Fotogalerie
2 fotografie

„Na obrazovce už mne neuvidíte,“ vzkazuje bývalá moderátorka svým fanouškům. Rodinný život ji prý natolik uchvátil, že by ráda měla s Chlebečkem další dítě a na řadu zřejmě časem přijde i svatba. „Rodinný život mi úplně stačí ke štěstí. Víc nepotřebuju," tvrdí smířeně.

Tereza Pergnerová se stala v devadesátých letech hvězdou televizní obrazovky díky moderování hitparády Eso. Pak se ale více než svým fanouškům a kariéře věnovala tvrdým drogám a několik let se potácela na dnu společnosti. Vrchol pak přišel v momentě, kdy kvůli tomu, aby měla na heroin, nafotila drsné pornografické fotky.

Přesto se ale dokázala dát zase dohromady a na moderátorskou špičku ji vrátila úspěšná reality show VyVolení, kterou uváděla. Během třetí řady Vyvolených ale otěhotněla se svým přítelem Jiřím Chlebečkem. Po konci VyVolených se proto stáhla do ústraní a věnuje se jen svým dětem a příteli.