V té době byla Krainová v italském Toskánsku na dovolené s přáteli Mirka Topolánka, kam za ní Hudler později přijel.

S Hudlerem se půvabná brunetka poznala na přelomu června a července. „Viděli jsme se několikrát, poseděli, popíjeli. A pak přišel večer, kdy už to nemohlo dopadnout jinak než sexem. Sešli jsme se s partou jeho kamarádů, putovali po barech od Silweru přes Tretters’ do Kozičky. Tam mi dokonce udělal žárlivou scénu, protože jsem se bavila s někým jiným,“ popsala Karolína.

Fotogalerie
3 fotografie

„Vzkázal mi přes kamaráda, že jedeme taxíkem na hotel. Skončili jsme v Marriotu. Hned ze mě strhal oblečení,“ vyprávěla dál. „Hrubý nebyl. Příjemné bylo, že je vyholený. Dělali jsme věci, které se líbily nám oběma. Pouze orální a klasický sex v mnoha polohách. Byl hodně vášnivý. Měla jsem pak pořádně odřená kolena,“ řekla Blesk.cz.

Poranil se prý i Hudler. „Uklouzl v koupelně a rozrazil si loket, tekla z něj spousta krve. Bylo by to na šití, ale nechtěl k doktorovi,“ smála se Karolína. Ta se netají tím, že sex byl nechráněný. „Kondom jsme nepoužili,“ přiznala Karolína. „Vzít si ochranu nás v tu chvíli ani nenapadlo. Bylo to hrozně spontánní. Těhotná s ním ale nejsem, beru hormonální antikoncepci,“ přiznala.

Ráno ještě s Hudlerem zaskočila na hotelovou snídani, přičemž ji musel obléknout do svých šortek a trička, aby nedělala roztrhaným oblečením ostudu. „Pak jsme se vrátili na pokoj a pokračovali tam, kde jsme v noci skončili. Když Jirka usnul, odešla jsem. Odpoledne jsme ale ještě zašli na kafe,“ uzavřela.

Za noc strávenou s bývalým přítelem modelky Simony Krainové (36) hokejistou Jiřím Hudlerem (25) se makléřka Karolína vůbec nestydí. A je jí úplně jedno, že v té době Hudler podváděl modelku, která si právě užívala dovolenou s přáteli Mirka Topolánka v italském Toskánsku.

I když to tak možná mohlo vypadat, jako začátek vztahu epizodu s Hudlerem nebrala. „Je fajn na zábavu, určitě mě přitahovalo i to, že je slavný hokejista. Ale povídat bych si s ním neměla o čem. Je fakt nevyzrálý a hodně nevybouřený,“ popsala Karolína Hudlera.

„Simony Krainové mi líto není. Co od něj mohla čekat? Tak naivní nejsem ani já a to je mi o třináct let míň,“ zamýšlí se Karolína. „Já od Jirky nic nečekala, a rozhodně nemám strach, že by mi po mé zpovědi něco udělal. Podle občanky by měl být dospělý a zodpovědný za svoje chování,“ uzavřela.

Jako suvenýr si z noci s Hudlerem odnesla pár škrábanců a cucfleků kolem krku. „Ale daly se zamaskovat make-upem,“ dodala Karolína.