Režisérovi Jiřímu Adamcovi dokonce s radostí kývl na pokračování slavného seriálu Sanitka.

„Ano, Jaromír se na Sanitku dokonce moc těší. A já také,“ řekl Blesku Adamec a dodal: „Bez Hanzlíka by to přece nebylo ono.“

Hanzlík se dokonce ani nezajímal o výši svého honoráře, ani o to, jestli mu budou proplácet cestovné ze Švýcarska, kde žije. Tak ho Adamcova nabídka zaujala. Přitom to byly právě hvězdné manýry a vysoké finanční nároky, kvůli kterým v Pojišťovně jako doktor Krása skončil. Za jeden natáčecí den požadoval Hanzlík úctyhodných 50 tisíc, což neměli ani o generaci starší Jiřina Bohdalová nebo Petr Nárožný. „Opravdu mi kývl, žádné podmínky si nekladl a na honorář se neptal,“ potvrdil Adamec, který s Hanzlíkem léta letoucí vychází velmi dobře. „Jaromír je profík po všech stránkách. A samozřejmě patří k hercům, jejichž honorář by měl být nejvyšší. Platí se přece za kvalitu,“ pokračuje Adamec.

Je to už 25 let, co Sanitku natočil. Její pokračování je teď prý závislé na financích. „Budou-li peníze, a já doufám, že ano, Jiří Hubač sedne nad scénář a točíme,“ tvrdí Adamec, který chce potom seriál prodat České televizi.