Rozladilo ho však, že poslední záběr nepřišel s režisérem oslavit nikdo z mocných Novy. Adamec přiznal, že na poslední klapce očekával přítomnost generálního ředitele Novy. Kromě tiskové mluvčí ale nepřišel nikdo.

„Mrzelo mě to, přiznávám. Zvlášť proto, že pamatuji doby, kdy se šampaňským na Nově připíjelo, gratulovalo a děkovalo tvůrcům při mnohem méně významných příležitostech. A bylo to na ředitelské úrovni,“ netajil Adamec.

Miroslav Etzler si poslední klapku užil s úsměvem
Autor: Blesk – Ladislav Křivan

Miroslav Etzler si poslední klapku užil s úsměvem

Na svou práci je právem pyšný. Byla to Pojišťovna, která založila tradici úspěchů Novy v seriálové tvorbě a úspěchem první řady odstartovala televizní boom. Pojišťovna jako jediná porazila v TýTý za posledních deset let Karla Gotta a stala se Absolutním vítězem.

Adamec by proto rád natáčel i šestou řadu. „Nikdy neříkej nikdy. Záleží na tom, jakou bude mít pátá řada sledovanost. Možné pokračování závisí na divácích, já bych do toho určitě rád šel,“ přiznal Blesku Adamec, který si za šest let práce vydělal na Pojišťovně osm milionů korun.

Hořkost z režiséra podle informací Blesku vyprchala až na dotočné, na kterou generální ředitel Dvořák dorazil a Adamcovi poděkoval.