Nejvíce natáčení 2 bobulí ohrozilo vážné zranění herce Miroslava Táborského. Toho po natáčení jedné akční scény musela odvést sanitka, protože se vážně poranil koleno.

Fotogalerie
7 fotografií

„Pan Táborský je neuvěřitelnej profík. Bez jeho role, by ten film nešel dokončit, a tak on přes zranění natočil všechny scény, jako by se nic nestalo,“ pěje chválu na Táborského producent filmu Tomáš Vican. Ten pro natáčení dokonce propůjčil i svou proslulou vinotéku Vinná galerie v Brně.

Ovšem újmu na zdraví utrpěla i jedna fanynka, která se přišla podívat na natáčení. „Při jedné scéně, kdy hodně foukal vítr na jednu slečnu, co se přišla podívat na plac spadnul stativ. Naštěstí se jí nic vážného nestalo,“ popisuje drama další z producentů Adam Dvořák.

Jinak ale při natáčení a hlavně po něm panovala velmi družná atmosféra. „Počítal jsem to a během celého natáčení  jsme vypili 1000 litrů vína, 30 litrů whiskey.a 3 litry tuzemského rumu," směje se Dvořák.

Vedle hvězd z prvního dílu Bobulí jako Kryštof Hádek, Tereza Voříšková, Lukáš Langmajer nebo Václav Postránecký se v pokračování objeví ještě například Jiří Krampol, Jiří Korn nebo Jana Švandová.