Během natáčení pokračování veleúspěšné vinařské komedie Bobule, která tentokrát ponese název 2 bobule, uvidíte věci dosud nevídané. Například známého milovníka exkluzivní módy a luxusu Jiřího Korna navlečeného do maskáčů.

Fotogalerie
1 fotografie

„Role mi takový model přizpůsobuje, tak jsem se přizpůsobil,“ okomentoval zpěvák s úsměvem přímo na place svůj „bobulový“ outfit. Korn si ve 2 bobulích zahraje postavu, o které tvůrci zatím prozradili jen to, že je podobně jako její přestavitel poněkud výstřední.

Tuto pověst ostatně potvrzuje Korn během natáčení téměř vším, co udělá. Mezi jihomoravské vinice, kde v těchto dnech natáčení probíhá, ho například vozí jeho vlastní řidič automobilem Maserati Quattroporte za více jak čtyři miliony korun.

Vedle Korna a hvězd z prvního dílu Bobulí jako Kryštof Hádek, Tereza Voříšková, Lukáš Langmajer nebo Václav Postránecký se v pokračování objeví ještě například Jiří Krampol nebo Jana Švandová.

„Rozpočet filmu se nám podaří snad udržet na stejné cenové hladině jako u prvních Bobulí, kde byl 24 milionů korun,“ říká producent filmu Tomáš Vican. Ten je zároveň majitelem vyhlášené Vinné galerie v Brně, která díky filmu nabízí exkluzivní slámové víno Bobulky, které bude hrát v pokračování komedie důležitou roli.

„Děda Adámek z Adámkova vinařství, kterého opět hraje Lubomír Lipský, totiž střeží tajemství přípravy tohoto slámového vína. Jenže jeho vnuk v podání Kryštofa Hádka se bude snažit tohle cenné vinařské tajemství odhalit,“ prozrazuje jeden z členů štábu část dějové linky.