„Kryštof s Terezou spolu nejen chodí, ale i běhají. Skoro každé ráno pořádají společné výběhy. Když jsme ale natáčeli v Bulharech, to je malebná vesnička na Mikulovsku, vrátili se z běhu úplně vyděšení,“ popisuje člen štábu.

„Omylem prý vběhli do dančí obory, která je navíc největší v republice. A daňci jsou hodně nedůtklivá zvířata, takže když zjistili, že mají ve svém teritoriu vetřelce v podobě našich hlavních hereckých hvězd, rozhodli se zaútočit,“ pokračuje v dramatickém líčení náš zdroj.

Fotogalerie
4 fotografie

„Tereza s Kryštofem tak prý museli zběsile utíkat a skákat přes plot, aby jim unikli. Kdyby nestačili utéct, asi by je čekalo peklo. Rozzuřené dančí stádo totiž není žádná legrace. Tam mohlo jít i o život,“ uzavírá vyhrocenou historku člen štábu.

Pravdivost dramatického příběhu potvrzuje i producent filmu 2 Bobule Tomáš Vican. „Opravdu se to tak stalo. Když se vrátili, tak měli opravdu hodně vyděšený výraz,“ říká producent a zároveň také majitel vyhlášené brněnské Vinné galerie, kde se pokračování komedie o víně také natáčí. „Vůbec nechci domýšlet, co bychom si počali, kdyby se těmhle dvěma něco stalo,“ kroutí hlavou Vican.

Voříšková se s Hádkem seznámila při natáčení prvních Bobulí. Jejich filmová láska tehdy přerostla i do reality a trvá dodnes. Z obou mladých herců navíc film udělal sexuální idoly Česka. Voříšková, která se v Bobulích dokonce objevila nahá, bývá dokonce označována za českou Megan Fox. Americká kráska, která zazářila například ve filmu Transformers, přitom byla nedávno zvolena nejvíce sexy herečkou světa.